Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Speurhond treft weggegooide vuurwapens aan

Eindhoven – Speurhond treft weggegooide vuurwapens aan

Een politieman heeft maandagmorgen een waarschuwingsschot gelost bij de aanhouding van een 22-jarige Eindhovenaar op de Tilburgseweg. Later op de ochtend werden in de omgeving twee vuurwapens gevonden door één van onze speurhonden. De verdachte heeft die vermoedelijk weggegooid vlak voor zijn aanhouding.

Wat eerder op de ochtend meldde zich een man bij de politie. Hij zou kort daarvoor na een conflict door de 22-jarige Eindhovenaar met een vuurwapen zijn bedreigd. De collega’s besloten daarop uit te kijken naar de verdachte. Enige tijd later zagen zij hem rijden in een auto.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg/Boxtel – Politie houdt oplichtende autodief aan

Nadat een 18-jarige jongen met een valse identiteit een garagebedrijf in Tilburg oplichtte…