Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Nachtelijke woningoverval door vier mannen in Eindhoven

Eindhoven – Gezocht – Nachtelijke woningoverval door vier mannen in Eindhoven

Een grove woningoverval door mensen die zich voordoen als politie en op zoek zijn naar geld en drugs. Was het een vergissing?

Op maandag 18 december 2017, tussen 04.25 uur en 04.55 uur, werd er op de deur gebonkt van een woning aan de Jeroen Boschlaan in Eindhoven. De vrouw die daar woonde keek naar buiten en zag vier mannen  voor de deur. Ze hoorde die mannen zeggen dat ze open moest doen omdat ze van een arrestatieteam van de politie waren. Uiteindelijk deed ze open en werd door de mannen naar binnen geduwd. De vrouw werd bedreigd met een breekijzer en de mannen eisten ‘het geld en ‘de drugs’. Ze was ontzettend bang en gaf aan dat ze geen geld en drugs had. De mannen doorzochten de gehele woning en de schuur. Uiteindelijk verlieten ze de woning, waarbij ze andere goederen meenamen, waaronder sieraden. De woning werd overhoop gehaald. Na de overval vluchtte de vrouw naar haar buren.

Het onderzoeksteam wil graag contact met getuigen van de overval of mensen die voor of na de overval iets gezien of gehoord hebben.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg/Boxtel – Politie houdt oplichtende autodief aan

Nadat een 18-jarige jongen met een valse identiteit een garagebedrijf in Tilburg oplichtte…