Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Man met nepvuurwapen aangehouden

Eindhoven – Man met nepvuurwapen aangehouden

Vrijdagavond zag een buurtbewoner van de Auberstraat door het slaapkamerraam van een woning een man staan die iets in zijn hand had dat op een vuurwapen leek. De buurtbewoner bedacht zich geen moment en belde direct de politie.

Kort na 18.10 uur werd kwam de melding bij de politie binnen. De politie neemt dit soort meldingen hoog op. De buurtbewoner gaf goed door een beweging gezien te hebben die leek op het naar achteren halen van de slede van een pistool. Hierdoor werd de melding zeer serieus genomen. We gingen met meerdere eenheden die kant op. De straat werd afgezet en zowel een onderhandelaar als arrestatieteam werden ingeschakeld. Kort hierna kon de man worden aangehouden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg/Boxtel – Politie houdt oplichtende autodief aan

Nadat een 18-jarige jongen met een valse identiteit een garagebedrijf in Tilburg oplichtte…