Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Agressieve verdachte aangehouden

Eindhoven – Agressieve verdachte aangehouden

Een 19-jarige Eindhovenaar heeft donderdagavond rond middernacht een agent gebeten en in zijn been gestoken met een huissleutel. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding toen hij bij een controle geen rijbewijs wilde tonen.

Twee surveillerende collega’s zagen de man wat eerder op de avond rijden op een scooter op de Strausslaan. Hij viel op omdat hij met hoge snelheid een bocht nam en daarbij bijna het evenwicht verloor. De man droeg ook geen helm. Omdat de agenten op weg waren naar een andere melding, gingen ze op dat moment niet achter de man aan.

Na afhandeling van de eerdere melding reden de collega’s over de Laagstraat en zagen daar de man staan naast zijn scooter. Daarop besloten zij hem alsnog te controleren. De man weigerde echter zijn rijbewijs te tonen, reageerde agressief naar de collega’s en wilde weglopen. De man reageerde niet toen de collega’s hem vertelden dat hij moest blijven staan. Toen hij bij een aantal woningen op de deur begon te bonken en aanbelde, besloten de collega’s over te gaan tot aanhouding.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval in Breda

Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsd…