Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Drie verdachten openlijke geweldpleging aangehouden

Eindhoven – Drie verdachten openlijke geweldpleging aangehouden

Wij hielden zondag rond 19. 40 uur drie personen aan in de omgeving van de Vonderweg voor openlijke geweldpleging. De drie Eindhovenaren (16, 20 en 21 jaar) worden er met meerdere, vooralsnog onbekende personen, van verdacht betrokken te zijn geweest bij een vechtpartij eerder die dag op de Vonderweg. Bij de vechtpartij raakte een 40-jarige man uit Eindhoven gewond.

Het slachtoffer bleek gestoken te zijn met een onbekend voorwerp. De man is naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel, hij is buiten levensgevaar.  Wij kregen een melding dat er gevochten werd op de Vonderweg en gingen ter plaatse. De drie verdachten werden in de omgeving aangehouden. Wij doen onderzoek naar wat er precies is gebeurd en hoe de 40-jarige man uit Eindhoven gewond is geraakt.  Daarvoor maken wij gebruik van camerabeelden en horen wij getuigen. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Hogere straf voor Brabantse elektricien na misbruik

Een 46-jarige elektricien is in hoger beroep veroordeeld tot een gevangenisstraf van 15 ma…