Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Hoofdletsel man veroorzaakt door ongelukkige val

Eindhoven – Hoofdletsel man veroorzaakt door ongelukkige val

Uit het onderzoek naar de oorzaak van het hoofdletsel dat een 32-jarige man uit Son en Breugel zondag 8 april opliep op de Hoogstraat in Eindhoven, komen geen aanwijzingen voor een strafbaar feit naar voren. Alles wijst erop dat de man het letsel opliep na een ongelukkige val.

Afgelopen week hebben wij uitvoerig onderzoek gedaan om te achterhalen hoe het slachtoffer het hoofdletsel had opgelopen. De man werd vorig weekend op de Hoogstraat in Eindhoven gevonden en was buiten bewustzijn.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Man in gestolen auto rijdt met hoge snelheid door Breda

Na een achtervolging door Breda hebben agenten aan de Vloed een 25-jarige man uit Zundert …