Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Aanhoudingen in onderzoek naar reeks overvallen

Eindhoven – Aanhoudingen in onderzoek naar reeks overvallen

In verband met de gewapende overval van afgelopen zaterdag op de Albert Heijn aan de Leenderweg hielden we inmiddels 6 verdachten aan. Naast de vier verdachten die we vlak na de overval al aan hielden, zijn er maandag opnieuw twee man opgepakt. We hebben redenen om te vermoeden dat deze groep voor meerdere overvallen in Eindhoven in aanmerking komt.

Eerder hield de politie al twee Eindhovenaren van 20 en 22 jaar en twee Rotterdammers van 18 jaar aan op verdenking van betrokkenheid bij de overval. Die zaterdag rond 20.00 uur werd de supermarkt overvallen door twee gewapende mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen deden de mannen een greep uit meerdere kassalades waarna ze er met het geld vandoor gingen. Ze namen een kassalade mee waarna we nog steeds op zoek zijn. Door de alertheid en het adequate optreden van een motoragent konden de vermoedelijke daders niet veel later worden aangehouden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Tilburgse zonder rijbewijs

Een 21-jarige Tilburgse is maandag 23 juli 2018 omstreeks 11.15 uur op de Baden Powellaan …