Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Getuigenoproep straatroof Sterkenburg

Eindhoven – Getuigenoproep straatroof Sterkenburg

We onderzoeken een straatroof die vanochtend rond 5 uur heeft plaatsgevonden op de Sterkenburg. Vier daders gingen er in een kleine, zwarte auto vandoor nadat ze drie jongens op de fiets hadden bedreigd en mishandeld. Van twee jongens is de telefoon gestolen. De jongens raakten licht gewond in het gezicht en zullen vandaag in de loop van de dag aangifte doen.

Drie jongens, twee uit Veldhoven (18 jaar) en één uit Eindhoven (20 jaar) fietsten vanmorgen vroeg over de Sterkenburg. Ze werden ingehaald door een kleine zwarte auto. Er stapten vier onbekende mannen uit met capuchons strak over het hoofd getrokken. Eén van de mannen had een mes. De jongens werden bedreigd en mishandeld: twee liepen een blauw oog op, de derde een dikke lip en er is een stuk van zijn tand afgebroken.

 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Dronken bestuurster scheldt agenten uit

Een dronken vrouw (21 jaar) is aangehouden op de Bleekstraat. Ze had dronken gereden. Ze s…