Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – ‘Slachtoffer’ van beroving gepakt voor valse melding

Eindhoven – ‘Slachtoffer’ van beroving gepakt voor valse melding

Agenten hielden zaterdagochtend rond 4.00 uur een 28-jarige man uit Veldhoven aan voor misbruik van 112. Kort daarvoor kwam bij de 112-alarmcentrale een melding binnen over een beroving met een mes bij het Centraal Station in Eindhoven.

Er was een duidelijk signalement bekend en agenten gingen met spoed richting het station. Onderweg zagen ze op de Vestdijk bij de verkeerslichten een man staan die volledig voldeed aan het opgegeven signalement. Hij werd daarop aangehouden.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oisterwijk – Gezocht – Ramkraak bij brillenwinkel

In de nacht van zondag 2 op maandag 3 september werd er een ramkraak gepleegd bij een bril…