Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Automobilist betrapt met hennep en hasj

Eindhoven – Automobilist betrapt met hennep en hasj

Een automobilist uit Eindhoven liep zondagmiddag 13 januari tegen de lamp toen agenten in zijn auto bijna drie kilo henneptoppen en ruim twee kilo hasj ontdekten. De man zit vast voor verder onderzoek.

We controleerden zondagmiddag rond 13.30 uur op de Offenbachlaan een 35-jarige Eindhovense automobilist. Direct werd een sterke wietgeur geroken. Toen de bestuurder de kofferbak opende, troffen we daarin diverse boodschappentassen met gedroogde henneptoppen aan. In de auto vonden we in totaal elf boodschappentassen met hennep en twee rugzakken met hasj en hennep. Verspreid door de auto werden nog diverse verpakkingsmaterialen, gedroogde hennep en hasj gevonden. De drugs en het voertuig zijn in beslag genomen en de verdachte zit vast. Dit alles in het belang van het verdere onderzoek. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rosmalen – Getuigen overval cafetaria gezocht

Dinsdagavond rond 22:25 uur is een cafetaria een de Burgemeester Molenaarhoeven overvallen…