Home Noord-Brabant Eindhoven Energiedirect.nl breidt sponsorschap PSV uit

Energiedirect.nl breidt sponsorschap PSV uit

Energiedirect.nl breidt haar sponsorschap bij PSV voor het resterende seizoen uit. De hoofdsponsor vult vanaf 21 januari tijdens de wedstrijden tegen Heracles Almelo de plaats op de achterzijde van het PSV-shirt in met productnaam PSV Energie. De uitbreiding is bedoeld om  dit energie-aanbod nog sneller en breder bekend te maken en zo nog meer fans van het sponsorschap te laten profiteren.

Versterken
Met het invullen van de achterkant van het shirt willen energiedirect.nl en PSV elkaar versterken en samen nauw optrekken in haar gezamenlijke ambitie om nog meer fans te laten profiteren van de samenwerking tussen de twee. Commercieel directeur Frans Janssen van PSV: “PSV Energie sluit perfect aan bij de loyaliteits-strategie die we bij PSV voor ogen hebben. We ambiëren om de gehele PSV-familie dichter bij elkaar te brengen en elkaar nog meer te steunen, eendracht maakt macht! Of dat nu is als speler, supporter of hoofdsponsor, maakt niet uit, we hebben elkaar nodig. Daarin is energiedirect.nl een fantastisch voorbeeld dat nu wederom onderstreept wordt.”

Speciaal aanbod voor PSV-fans
“PSV Energie is een nieuw energieaanbod speciaal gericht op supporters van PSV. Uit onderzoek onder de fans blijkt dat zij enerzijds financieel willen profiteren van de samenwerking tussen PSV en energiedirect.nl en anderzijds nóg dichter bij de club willen komen. Dit komt samen in PSV Energie. Deze uitbreiding van onze samenwerking met PSV stelt ons in staat om de naamsbekendheid van PSV Energie te vergroten en nóg meer fans voordeel te bieden”, reageert Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…