Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Ravage door ontploffen zwaar vuurwerk

Eindhoven – Ravage door ontploffen zwaar vuurwerk

De politie zoekt mogelijke getuigen na het ontploffen van een zwaar explosief, vermoedelijk vuurwerk, aan de Uniastate kort na middernacht.

Uiteraard werd op dat moment in de hele stad vuurwerk afgestoken, maar de gevolgen van deze knal waren anders. Van minstens drie woningen sprongen de ramen stuk en één bewoonster raakte gewond aan haar hoofd door rond vliegend glas. Ze werd samen met haar zoon nagekeken en ter plaatse behandeld door de gealarmeerde ambulance. Haar zoon had last van zijn gehoord door de enorme knal.
Door de politie werden direct na het incident al diverse getuigen gehoord. Zij hadden allemaal de enorme knal gehoord, maar er is nog geen spoor van degene die het vuurwerk heeft afgestoken. De politie gaat er wel vanuit dat het om vuurwerk gaat, vermoedelijk zeer zwaar en illegaal. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Grote alcoholcontrole in Tilburg

Tussen gisterenavond 19:00 uur en vannacht 03:00 uur werd er door de politie een grote alc…