Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Getuigen gezocht van gewapende overval

Eindhoven – Getuigen gezocht van gewapende overval

De politie zoekt getuigen van een poging tot een gewapende overval op de Kruidvat aan de Heezerweg rond 8.25 uur.

Rond dat tijdstip waren in de winkel geen klanten aanwezig, enkel een 17-jarige medewerkster. Twee van haar collega’s waren in een andere ruimte aan de achterzijde aan het werk. Rond 8.25 uur moment komt een man de winkel binnen gelopen, met een sjaal rond zijn hoofd. In zijn handen heeft hij een mes en hij eist geld.

De medewerkster schrok zo van de man dat zij direct naar haar collega’s in de andere ruimte vluchtte. De dader aarzelt dan nog enkele momenten, waarop hij onverrichter zaken de winkel verlaat. Er raakte niemand gewond.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval in Breda

Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsd…