Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Woning vernield met zwaar vuurwerk

Eindhoven – Woning vernield met zwaar vuurwerk

Een woning aan de Muzenlaan is maandagavond vernield nadat door onbekenden zwaar vuurwerk naar binnen was gegooid. De bewoonster en haar twee kinderen moesten het huis tijdelijk verlaten vanwege de schade en de rook.

 

Rond 23.15 uur werd de bewoonster opgeschrikt door een harde knal in de hal van haar huis. Het glas van de voordeur springt eruit en de woning vult zich met rook. De vrouw haalt haar kinderen uit bed en brengt zich snel op straat in veiligheid.
De gealarmeerde brandweer en politie constateren al snel dat er geen sprake is van brand, maar dat er vermoedelijk zwaar vuurwerk door de brievenbus is gegooid. Er is flinke schade in de hal van de woning en aan de voordeur. 

Gelukkig deden zich bij het incident geen persoonlijke ongelukken voor, maar we nemen deze zaak zeer serieus. Er wordt een onderzoek ingesteld om de daders te achterhalen. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Breda – Politie zoekt getuigen van ernstig verkeersongeval in Breda

Het politieteam Verkeer is op zoek naar getuigen van een ernstig verkeersongeval dat dinsd…