Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Politie zoekt getuigen van mishandeling met glas

Eindhoven – Politie zoekt getuigen van mishandeling met glas

De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in een café aan het Stratumseind op zaterdagmorgen 18 november rond 3.15 uur. Daarbij raakte een 27-jarige man uit Lierop zwaar gewond aan een oog nadat hij met een glas was geslagen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Kort na het incident meldde zich een 20-jarige man uit Mierlo bij de politie. Hij verklaarde dat hij degene was die had geslagen. Hij is daarop aangehouden en zit nog in verzekering voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…