Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Verdachten steekincident aangehouden

Eindhoven – Verdachten steekincident aangehouden

Zaterdag 7 oktober in de vroege ochtend hielden wij twee 29-jarige mannen uit Eindhoven aan. De twee worden er van verdacht betrokken te zijn geweest bij een steekincident rond 4.15 uur die nacht op het Stadhuisplein in Eindhoven.

Politiemensen zagen op camera’s dat er een vechtpartij plaatsvond op het Stadhuisplein. Toen agenten ter plaatse kwamen bleek een 20-jarige man uit Best gewond te zijn geraakt bij een steekincident. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis met letsel aan buik en schouder. De twee verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor verder onderzoek. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Tilburger slaat plaatsgenoot met hamer op het hoofd

Een conflict tussen twee mannen is zaterdagochtend in de wijk Kanaalzone flink geëscaleerd…