Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Gezocht – Wie herkent deze vechtersbaas met arm in gips?

Eindhoven – Gezocht – Wie herkent deze vechtersbaas met arm in gips?

Op woensdagavond 21 juni 2017 wordt een 35-jarige man mishandeld door een onbekende jongen bij zijn appartementencomplex.

Een groep jongeren belt die avond aan bij een appartementencomplex aan de Torenallee. Ze zeggen dat ze voor een feestje komen. Ze lopen naar het gezamenlijke dakterras van de bewoners. Hen wordt gevraagd om het dakterras te verlaten. Het slachtoffer begeleidt hen daarna mee naar buiten. Dan gaat het mis. Het slachtoffer wordt heel hard tegen zijn hoofd/ kaak geslagen door deze verdachte met een arm in het gips. De arm in het gips komt met veel kracht aan. Het slachtoffer raakt direct bewusteloos en valt op de grond. Hij heeft een gat in zijn hoofd en een aantal afgebroken kiezen. Help ons mee deze zaak op te lossen.

 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Man aangehouden na mishandeling vriendin en haar moeder

Een 18-jarige Tilburger is afgelopen nacht op de Ringbaan Zuid aangehouden op de verdenkin…