Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Vier mannen aangehouden voor handel in drugs

Eindhoven – Vier mannen aangehouden voor handel in drugs

Een flink aantal henneptoppen, twee kilo hennep, een kilo speed en vier aanhoudingen. Dat was het resultaat na een controle door surveillerende agenten op donderdagavond 20 juli van een verdacht viertal aan de Aalsterweg.

Onze collega’s reden daar rond 22.30 uur tijdens de noodhulpdienst en zagen op een parkeerplaats voor een bedrijf een viertal mannen staan bij een auto. Omdat ze de situatie verdacht vonden besloten ze een controle uit te voeren. Toen de agenten uitstapten roken ze direct een zeer sterke henneplucht die uit de wagen kwam. Uiteindelijk bleken in het dashboardkastje een aantal grote henneptoppen te liggen. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…