Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Twee insluipers op heterdaad betrapt

Eindhoven – Twee insluipers op heterdaad betrapt

Een bewoner van de Michelangelolaan, die zaterdagavond 15 juli twee jongens betrapte die zijn woning wilden binnen sluipen, is licht gewond geraakt aan zijn hand.

De man zat rond 18.00 uur binnen in zijn woning samen met zijn vrouw, toen hij gerommel hoorde aan de buitenzijde. Nadat hij buiten ging kijken zag hij een jongen die probeerde via het raamkozijn naar de eerste verdieping van zijn huis te klimmen. De bewoner sprak hem en een tweede jongen die erbij stond hierop aan. Er ontstond een woordenwisseling en de jongen bedreigde de bewoner enkele malen. Uiteindelijk ontstond een worsteling, waarbij de man gewond raakte aan zijn hand. De jongens gingen er vervolgens vandoor. De gealarmeerde politie kon hen echter al kort na het incident aanhouden op de Galvanistraat. De verdachten bleken twee jongens van 15 en 16 uit Eindhoven te zijn. Zij zijn ingesloten op het bureau voor verder onderzoek. Het slachtoffers is later in het ziekenhuis behandeld aan de verwonding aan zijn hand. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Buurman haalt uit met honkbalknuppel

In de wijk Hasselt heeft een buurman zijn buren geslagen met een honkbalknuppel. Hij is aa…