Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Eigenaar betrapt auto-inbrekers en raakt gewond

Eindhoven – Eigenaar betrapt auto-inbrekers en raakt gewond

De eigenaar van een personenauto betrapte kort na middernacht twee inbrekers op de Insulindelaan. Er ontstond een gevecht waarbij hij gewond raakt. Het criminele tweetal uit Utrecht (18 en 19 jaar) werd aangehouden.

De auto-eigenaar had zijn auto geparkeerd en maakte een wandelingetje met zijn vriendin. Toen ze weer in de buurt van de auto kwamen, zagen ze dat er iemand voorover in de auto hing. De eigenaar rende er naartoe en trok de man uit de auto. Plotseling stapte en tweede man uit een andere auto die hem aanviel. Toen hij zich even vrij kon maken uit de greep van zijn belagers, wist hij de autosleutel uit het contact van de auto van de mannen te trekken, waardoor ze niet weg konden rijden. Daarna kwam hij opnieuw met hen in gevecht, waarbij hij met een boormachine werd geslagen. Zijn vriendin had in de tussentijd de politie gebeld, die snel ter plekke was en de Utrechters aanhield. Ze werden overgebracht naar het politiebureau en zitten vast.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Eindhoven – Bewoner houdt insluiper aan

De bewoner van een huis aan de Kerkakkerstraat hield zaterdagavond zelf een insluiper aan …