Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Onderzoek naar opgepakte man nog in volle gang

Eindhoven – Onderzoek naar opgepakte man nog in volle gang

De recherche is nog volop bezig met het onderzoek naar de man die afgelopen weekend werd opgepakt in het centrum van Eindhoven. De 29-jarige Amsterdammer werd opgepakt omdat hij zich verdacht gedroeg bij de ingangen van het PSV-stadion, waar op dat moment veel mensen aanwezig waren in verband met het concert van Guus Meeuwis.

De verdachte zit nog altijd vast en wordt verhoord. Er wordt onder meer goed gekeken naar zijn achtergrond. Wij doen uiteraard onderzoek naar zijn bedoelingen. Daarom is ook in zijn woning onderzoek gedaan.

Veel vragen

De politie krijgt veel vragen over het lopende politieonderzoek, dat in volle gang is. Dit onderzoek vraagt uiterste zorgvuldigheid, om die reden kunnen wij op dit moment geen verdere details naar buiten brengen. Zodra er meer bekend is dan wordt deze informatie uiteraard naar buiten gebracht.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…