Home Noord-Brabant Eindhoven Gezocht – Wie herkent deze sieraden?

Gezocht – Wie herkent deze sieraden?

Op woensdag 31 mei 2017 meldde zich een persoon aan de balie op het hoofdbureau in Eindhoven. Hij had een schoudertas gevonden met inhoud. In de tas zaten schillende goederen inclusief waardepapieren.

In de schoudertas zaten verschillende goederen, waaronder een roze portemonee met sieraden en certificaten van sieraden. Ook zat er een paspoort in. Uit ons politiesysteem kwam naar voren dat de eigenaar van het paspoort veelvuldig voor kwam terzake inbraak woningen en dergelijke. Het vermoeden bestaat dus dat de sieraden die in de schoudertas zaten van diefstal afkomstig zijn en de schoudertas van de mogelijke verdachte. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Politie zoekt getuigen brandstichting

Vannacht (20 op 21 juni) tussen 00.30 en 00.45 is een auto in brand gestoken aan de Burgem…