Home Noord-Brabant Eindhoven Eindhoven – Man met vuurwapen aangehouden

Eindhoven – Man met vuurwapen aangehouden

De politie hield woensdagavond rond 19.00 uur een 35-jarige man uit Ravenstein aan op een parkeerplaats aan de Aalsterweg.

Surveillerende viel het op dat een groepje mannen zich daar erg verdacht gedroeg. Zij waren met een aantal auto’s en deze reden af en aan en de mannen leken onderling zaken te doen. Daarop besloten agenten de groep te controleren. Bij de 35-jarige man werd een vuurwapen aangetroffen. Dat is in beslag genomen voor verder onderzoek en de verdachte is in verzekering gesteld. Vervolgens werden ook de andere vier mannen aangehouden. Bij een verdere doorzoeking van de voertuigen werd echter niets meer aangetroffen. Daarop is het viertal heengezonden. 

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Twee mannen verdacht van stelen aanhanger

En oplettende getuige heeft de politie dinsdagochtend op het spoor gezet van twee mannen d…