Home Noord-Brabant Eindhoven Deel parkeergarage in aanbouw Eindhoven Airport ingestort

Deel parkeergarage in aanbouw Eindhoven Airport ingestort

Zaterdagavond is een deel van de parkeergarage in aanbouw op Eindhoven Airport ingestort. De parkeergarage wordt op het moment gebouwd ter vervanging van de oude parkeerplaats en zou plek moeten bieden aan 800 autos, alsmede kantoorpanden en horeca. Het is nog niet bekend wat de oorzaak is, waarom de garage is ingestort. Volgens een woordvoerder van de Koninklijke Marechaussee is er gelukkig niemand gewond geraakt bij de instorting.

De parkeergarage zou 1 juni al moeten open gaan en wordt gebouwd door bouwbedrijf BAM. Het is nog niet bekend hoe lang het project hierdoor vertraging gaat oplopen en hoeveel nevenschade de instorting heeft veroorzaakt.

Getuigen bij Eindhoven Airport melden dat na de instorting ook een deel van de stroom is uitgevallen op het vliegveld.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Tilburg – Undercover actie tegen illegale prostitutie

Zaterdagavond heeft de Afdeling Vreemdelingen Identificatie Mensenhandel (AVIM) met tien m…