Home Noord-Brabant Eindhoven PSV lanceert Third Kit

PSV lanceert Third Kit

PSV Third KitAanwezige PSV-fans op de Herdgang zagen de PSV-selectie vanochtend al naar buiten komen in een groene trainingscollectie en dat is niet voor niets. PSV introduceert, in aanloop naar de UEFA Champions League-loting, de speciale Third Kit. Morgen is het tenue verkrijgbaar in de PSV FANstore.

Historisch tenue
PSV speelt de uitwedstrijden in de UEFA Champions League, indien kleurstelling van de tegenstander dit toelaat, in een speciaal groen tenue. Daarmee neemt PSV een vlucht naar het verleden. Het groene tenue refereert aan de rijke clubhistorie van de jaren 70 en 80. In dat tijdperk speelde PSV in zes verschillende groene uittenues. Met de Brabantse blokkenbaan en een witte V-hals is het groene shirt een mix van heden en verleden. Het shirt heeft een geheel groene achterkant zodat naam en nummer goed zichtbaar zijn, terwijl de wit-groene broek en kousen het tenue completeren. Naast het wedstrijdtenue is vanaf morgen ook de Third Kit-trainingscollectie verkrijgbaar.

Live loting met PSV-spelers
De Third Kit-collectie is vanaf morgen 10.00 uur verkrijgbaar bij PSV FANstore in het Philips Stadion en online via PSVFANstore.nl. Donderdag om 18.00 uur is tevens de loting van de Champions League en worden de tegenstanders van PSV bekend.

Laad meer Eindhoven
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Boxtel – Gezocht – Rachid verdwijnt na afspraak

Op maandag 12 oktober 1998 verdwijnt de 34-jarige Rachid El Oiryachi uit Helmond. Rachid h…