Home België 56-jarige vrouw al bijna twee weken vermist, familie tast volledig in het duister

56-jarige vrouw al bijna twee weken vermist, familie tast volledig in het duister

10346708_10201877692521813_852655003_nSinds 6 mei wordt in België de 56-jarige Christian Everaerts uit Rillaar (Vlaams-Brabant) vermist. De familie en politie heeft een zoektocht op touw gezet maar heeft geen enkel aanknopingspunt waar de vrouw zou kunnen zijn. Omdat het zoekgebied door de familie wordt uitgebreid, en de woonplaats hemelsbreed maar een 60 km van Noord-Brabant is, hoopt men eventueel informatie vanuit Nederland te vinden.

Christian Everaerts is voor het laatst gezien op 6 mei in haar woning op de Leuvenseweg in Rillaar. Chris (haar roepnaam) moet de woning hebben verlaten tussen 06:45 en 12:00 uur. Ze is te voet weggegaan. Chris droeg op de moment van verdwijnen een pyjama, zwarte jas en zwarte pantoffels.

De vrouw heeft verder niks meegenomen. Geen GSM, geen identiteitsbewijs en geen portefeuille. Ook is Chris moeilijk ter been, en kan ze geen lange stukken lopen, in verband met problemen met haar rug. Wat ook een raadsel is, is dat ze zomaar haar moeder zou achterlaten waar ze de zorg voor heeft, dat kan er bij de familie niet in.

De Leuvenseweg is een drukke weg die leidt naar de autobaan E 314, en misschien heeft iemand haar daar zien lopen, of heeft men gezien dat ze bij iemand is ingestapt.

Nogmaals, familie en politie hebben geen idee waar Chris zou kunnen zijn, daarom hopen ze eventueel dat er een tip vanuit Nederland zou kunnen komen. Heeft u informatie over deze verdwijning, neem dan contact op met de politie via 0900-8844

Laad meer België

Geef een reactie

Bekijk ook

Tilburg – Politie onderzoekt (poging) berovingen en roept de hulp van het publiek in

De politie doet onderzoek naar de beroving van een 14-jarige jongen uit Tilburg en een pog…