Home Noord-Brabant Eindhoven Jongen met gestolen snorfiets aangehouden

Jongen met gestolen snorfiets aangehouden

Dinsdagavond werd een 16-jarige jongen uit Eindhoven aangehouden omdat hij op de Rode Kruislaan een gestolen snorfiets reed.

Agenten zagen dat er maar een halve kentekenplaat op het voertuig zat en controleerden hem. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De jongeman wilde niet zeggen wie de eigenaar van de snorfiets was of hoe hij er aan kwam. Na verdere controle bleek deze een dag eerder in Nuenen te zijn gestolen. De jongen werd op het politiebureau gehoord en daarna weer vrijgelaten. De snorfiets werd in beslag genomen en wordt aan de rechtmatige eigenaar terug gegeven. De politie maakt proces-verbaal op.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…