Home Noord-Brabant Eindhoven Vier verdachten diefstal brandstof aangehouden

Vier verdachten diefstal brandstof aangehouden

Op de Limburglaan zijn maandagavond vier mannen (een 19-, 20-, 22-jarige uit Eindhoven en een 21-jarige uit Veldhoven) aangehouden. De vier worden er van verdacht betrokken te zijn bij de diefstal van diesel op de Waldeck Pyrmontstraat.

Agenten zagen de verdachten, na een melding, in hun voertuigen bij een parkeerplaats aan de Limburgaan. In een van de auto’s werden enkele jerrycans met brandstof aangetroffen. De vier zijn meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…