Home Noord-Brabant Eindhoven BiblioTech van 31 mei tot en met 7 juni in de bibliotheek

BiblioTech van 31 mei tot en met 7 juni in de bibliotheek

Van 31 mei tot en met 7 juni 2013 wordt voor de tweede keer de Dutch Technology Week (DTW) gehouden. In de bibliotheken in de Brainport Regio vinden onder de naam BiblioTech mini-exposities en demonstraties plaats. BiblioTech is gratis toegankelijk, voor jong en oud. Ervaar tijdens de Dutch Technology Week hoe leuk en spannend het is om oog in oog te staan met uitvindingen die de wereld veranderen! In de bibliotheken van Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Best, Geldrop, Valkenswaard en Gemert worden drie hippe hightech fenomenen gepresenteerd, die nu toegankelijk zijn voor iedereen. Zelf robots bouwen, 3D-printen of een slimme elektronicatoepassing in elkaar knutselen? Hier ontdek je voorbeelden die makkelijk te maken zijn… en betaalbaar! De expo’s zijn gedurende de DTW te bezichtigen tijdens de openingstijden van de bibliotheek tussen vrijdag 31 mei t/m vrijdag 7 juni.

Bij alle activiteiten geldt: entree gratis, aanmelden niet nodig.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – diverse locaties – Helmond

Deze man staat de rekening te plunderen van een 72-jarige mevrouw uit Helmond. Haar bankpa…