Home Noord-Brabant Eindhoven Taxichauffeur als verdachte aangehouden van mishandeling

Taxichauffeur als verdachte aangehouden van mishandeling

De politie hield dinsdagavond om 20.15 uur op de Aalsterweg in Eindhoven  een 44-jarige taxichauffeur uit Reuver aan. Kort daarvoor zou hij op de Bisschop Bekkerslaan een verkeersconflict hebben gehad met een 21-jarige automobilist uit Geldrop. Beiden zouden uit hun voertuig zijn gestapt en ontstond er een handgemeen. De taxichauffeur zou de 21-jarige automobilist meerdere malen in het gezicht hebben geslagen. Ook zou de taxichauffeur het slachtoffer tegen zijn schouder hebben geslagen. Het slachtoffer liep door de mishandeling zwellingen in het gezicht op en heeft last van een gekneusde schouder. Hij deed hiervan aangifte. Aan de hand van een goed signalement en het kenteken van het taxivoertuig kon de verdachte worden aangehouden. Hij werd ingesloten voor verder onderzoek.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…