Home Noord-Brabant Eindhoven Mannen aangehouden na zware mishandeling op terras

Mannen aangehouden na zware mishandeling op terras

De politie heeft zondagavond rond 20.45 uur op het Vincent van Goghplein in Nuenen een 26-jarige man uit Mierlo en een man van 22 uit Nuenen aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een zware mishandeling, die kort daarvoor plaatsvond op het terras van een restaurant aan het Vincent van Goghplein.

Bij de politie kwam een melding binnen van een grote vechtpartij, waarbij met tafels, stoelen en glas zouden worden gegooid. Een man van 27 uit Nuenen zat samen met een aantal familieleden op het terras op het moment dat daar twee mannen verschenen en op hem begonnen in te slaan, onder meer met een bierglas. Zijn 57-jarige oom uit Nuenen zou tussen de drie zijn gesprongen, maar werd vervolgens meerdere keren geslagen. Ook zou een tafel tegen zijn rug zijn gegooid waardoor het slachtoffer op de grond terecht kwam.

Toen gewaarschuwde agenten ter plaatse kwamen troffen zij de gewonde man op de grond aan. Getuigen wezen op twee mannen in de buurt van het terras, die verantwoordelijk zouden zijn voor de mishandeling. Het tweetal is meegenomen naar het politiebureau en daar in verzekering gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de achtergrond van het voorval. In ieder geval is duidelijk dat de 27-jarige man uit Nuenen een bekende is van de verdachten.

Ambulancepersoneel heeft de slachtoffers meegenomen naar het ziekenhuis. Als gevolg van de mishandeling liep de oom onder meer aan beide kanten een gebroken kaak op. Ook bleken zijn jukbeen en neus gebroken te zijn, evenals de botten ter hoogte van zijn wenkbrauwen. Zijn mishandelde neef moest zich laten behandelen aan een aantal kneuzingen, bloeduitstortingen en wonden op zijn hoofd.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Helmond – Gezocht – Bankhelpdeskfraude – diverse locaties – Helmond

Deze man staat de rekening te plunderen van een 72-jarige mevrouw uit Helmond. Haar bankpa…