Home Noord-Brabant Boxtel K3 viert feest in Eindhoven, win napret met K3 Bengeltjes

K3 viert feest in Eindhoven, win napret met K3 Bengeltjes

Karen, Kristel en Josje vieren op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 mei hun verjaardagsfeest in Eindhoven! Dat K3 dit jaar ook Eindhoven aandoet met hun gloednieuwe verjaardagsshow was voor velen al bekend. Wie nog geen tickets heeft bemachtigd voor deze spetterende show moet er snel bij zijn, er zijn nog enkele tickets beschikbaar op vrijdag 24 mei om 14.00 en 17.00 uur, maar ook voor de andere shows zijn nog enkele kaarten.

De meiden van K3 zijn er klaar voor om drie dagen lang samen met alle fans een ouderwets gezellig K3 feestje te bouwen. K3 zal liedjes van hun laatste album ‘Engeltjes’ ten gehore brengen, maar ook hun allergrootste hits. Kom, zing, dans, feest en geniet samen met Karen, Kristel en Josje in het Indoor Sportcentrum in Eindhoven! Meer informatie is te vinden op www.studio100.nl.

Tijdens de show zal zeker de hit ‘Waar zijn die engeltjes’ ten gehore worden gebracht, uit de K3-film ‘K3 Bengeltjes’. Van die K3-film heeft HetNieuwsUit drie exemplaren die we mogen weggeven aan de grootste K3-fans. Wat je hiervoor moet doen is simpel: Noem drie hits van K3 en stuur je antwoord voor 26 mei op naar k3@hetnieuwsuit.nl en wie weet win jij wel!

In ‘K3 Bengeltjes’ krijgen Karen, Kristel en Josje hun drie nichtjes te logeren, maar al snel blijkt dat de nichtjes kleine ettertjes zijn. In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van ondeugende kindjes ‘bengeltjes’ maakt. Zij moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek, anders worden ze op een wel hele bijzondere manier gestraft…  De klungelige assistent van Opperengel Manuel, Tuur maakt een vergissing waardoor per ongeluk de meiden van K3 bengeltjes worden. De meiden van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn. Als ze falen, heeft dit voor K3 grote gevolgen. Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes…?

[youtube]www.youtube.com/watch?v=NInUU9_cGdc[/youtube]

Laad meer Boxtel

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…