Home Noord-Brabant Eindhoven Identiteit slachtoffer Waalre bekend

Identiteit slachtoffer Waalre bekend

De dode man die deze week in Waalre werd aangetroffen is een 29-jarige man uit Eindhoven. Na onderzoek door de politie is dat vast komen te staan. De man werd donderdag rond 14.30 uur gevonden in een geparkeerde auto op een zandweg in het buitengebied van Waalre. De technische recherche deed tot vrijdagavond 20.00 uur in en rond de auto onderzoek. Inmiddels is dit onderzoek afgerond en is het gebied weer vrijgegeven. De politie gaat uit van een misdrijf. Een team van 35 rechercheurs werkt aan de zaak.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…