Home Noord-Brabant Eindhoven Politie zoekt mogelijke getuige in onderzoek overval Brink's

Politie zoekt mogelijke getuige in onderzoek overval Brink's

De politie is op zoek naar een man die mogelijk informatie heeft die van belang kan zijn in het onderzoek naar de overval op Brink’s in Best op woensdag 20 maart. Het gaat om een man die twee weken daarvoor, op woensdagavond 6 maart rond 21.15 uur, zijn hond uitliet op een pad tussen het Dijkpad en de Weegbree. Op dat moment reed er een auto over het smalle pad, waar normaal gesproken alleen ge(brom)fietst mag worden. Vermoedelijk is de man met zijn hond opzij moeten gaan voor de auto en is hij daarbij de struiken in moeten gaan.

De man heeft een fors postuur, is tussen de 45 en 60 jaar oud, heeft een blanke huidskleur en is ongeveer 1,85 meter lang. Hij zou geregeld een hoed (model cowboy-hoed) en een Scandinavische trui dragen. Zijn hond is redelijk groot en langharig. De politie verzoekt de man om via telefoonnummer 0900-8844 contact op te nemen met het rechercheteam dat de overval onderzoekt.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Breda – Rechercheteam onderzoekt overlijden baby

Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie stelt een nader onderzoek in naar aa…