Home Noord-Brabant Eindhoven Gewapende overval aan het Cassandraplein

Gewapende overval aan het Cassandraplein

Maandagochtend is een overval gepleegd op een winkel aan het Cassandraplein in Eindhoven. Rond 9.30 uur kwamen twee mannen met helmen op hun hoofd de winkel binnen. Onder bedreiging van een op een vuurwapen lijkend voorwerp eisten zij geld van een medewerkster. Vervolgens ontstond een worsteling met een andere medewerker in het pand. De daders zijn uiteindelijk zonder buit gevlucht op een scooter in de richting van de Didostraat.

Het gaat om twee tengere mannen, naar schatting tussen de 20 en 25 jaar, die een donkerkleurige jas droegen. Eén van hen was ongeveer 1,80 meter lang, had een zwarte helm op en een rode sjaal om. De tweede man is iets kleiner en droeg een witte helm.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…