Home Noord-Brabant Eindhoven FC Eindhoven en FC Robinstijn ondertekenen samenwerkingsverband

FC Eindhoven en FC Robinstijn ondertekenen samenwerkingsverband

Foto (c) Bert van Berkum, www.vanberkumfotografie.nl

Voorafgaande aan de wedstrijd FC Eindhoven – FC Den Bosch hebben Pieter van Bussel (voorzitter FC Robinstijn) en Tom Ploegsma (bestuurslid MVO FC Eindhoven) hun handtekening gezet onder een samenwerkingsverband tussen FC Robinstijn en FC Eindhoven. FC Robinstijn laat voetbalgerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden.

Denk hierbij aan: kinderen, die ernstig ziek zijn of zijn geweest of kinderen met een geestelijke of lichamelijke beperking of kinderen die op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven. Zeker voor kinderen, die een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag echt het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten. Het geeft weer nieuwe kracht, energie en inspiratie om verder te kunnen gaan.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…