Home Noord-Brabant Eindhoven Man aangehouden na aanrijding

Man aangehouden na aanrijding

De politie heeft zondagmiddag om 17.30 in zijn woning in Stratum een 29 jarige man aangehouden. De man wordt er van verdacht dat hij om 16.30 uur op de Gestelsestraat een aanrijding heeft gehad. Na die aanrijding was hij weggelopen omdat hij, volgens zijn zeggen, geen tijd had om op de politie te wachten. De politie kreeg een melding van de aanrijding tussen twee auto’s op de kruising Gestelsestraat met de Boutenslaan. Volgens getuigen had een van de auto’s vlak voor de aanrijding enkele verkeersovertredingen gemaakt waaronder door rood rijden. Op de kruising waren de twee auto’s op elkaar gebotst. De bestuurder van één van de auto’s liep weg. Er waren gelukkig meerdere getuigen van de aanrijding waardoor de verdachte, die op het moment van aanhouding onder invloed van drank was, binnen korte tijd aangehouden kon worden. In verband met de omstandigheden voorafgaand aan de aanrijding en de aanrijding zelf is het rijbewijs van de verdachte ingenomen.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…