Home Noord-Brabant Eindhoven Verwarde man uit woning gehaald

Verwarde man uit woning gehaald

De politie heeft zaterdagavond rond 20.50 uur een 38-jarige verwarde man uit zijn woning in Eindhoven gehaald. Rond 19.00 uur kreeg de politie een melding dat de man een brandje had gesticht in een container en in verwarde toestand door zijn achtertuin liep. Ter plaatse troffen agenten de man aan. Deze bedreigde de agenten met een mes en sloot zich vervolgens op in de woning. Hij dreigde hier zichzelf iets aan te doen. Door de politie werd daarop de directe omgeving van de woning afgezet en er werden professionele onderhandelaars ingezet om de man veilig uit zijn woning te krijgen. Uiteindelijk moest het arrestatieteam optreden omdat de onderhandelingen geen resultaat opleverden. Zij wisten de man veilig uit de woning te halen. Hij is vervolgens naar het politiebureau gebracht. Daar is professionele hulpverlening voor hem ingeschakeld.

 

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…