Home Noord-Brabant Eindhoven Neushoornfestijn in Philips van Lenneppark

Neushoornfestijn in Philips van Lenneppark

Op zaterdag 18 mei zal het Philips van Lenneppark in Eindhoven worden omgetoverd tot een waar Neushoornfestijn. Speciaal voor kinderen uit Eindhoven en omgeving organiseren het Wereld Natuur Fonds en Scouting St. Rafael een gezellige doe- en feestmiddag. De middag, die voor het vijfde jaar op rij wordt georganiseerd, is voor iedereen gratis toegankelijk.

Het WNF en Scouting St. Rafael hopen met deze gezellige middag meer zichtbaar in de stad te worden. Bijkomend doel is om kinderen meer te leren over dieren en de natuur, waarbij deze keer een hoofdrol voor de neushoorn is weggelegd. Ook is er informatie aanwezig over de Scouting en het WNF zelf.

Neushoornspeurtocht
Het park staat zaterdag 18 mei bol van de activiteiten voor kinderen van jong tot oud. Naast diverse spellen en een knutselhoek, kunnen kinderen geschminkt worden, is er een neushoornspeurtocht een spannende kabelbaan. Luchtkussens kunnen niet ontbreken op dit festijn. Na al dat rennen, springen en spellen, is een versnapering welkom; diverse horeca is uiteraard aanwezig.

Waar en wanneer?
Het neushoornfestijn start op zaterdag 18 mei om 13.00 uur en zal tot 17.00 uur duren. Locatie: Philips van Lenneppark, ter hoogte van de Merulastraat. Zowel het Wereld Natuur Fonds als Scouting St. Rafael geven graag meer informatie over hun activiteiten bij de speciale informatiestands in het park.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…