Home Noord-Brabant Eindhoven Moeder en zoon opgepakt voor diefstal uit woning

Moeder en zoon opgepakt voor diefstal uit woning

De politie heeft woensdagmiddag in zijn Eindhovense woning een 38-jarige man aangehouden die wordt verdacht van diefstal uit een woning aan de Otter in Veldhoven. Zijn 58-jarige moeder uit Veldhoven werd voor vermoedelijke betrokkenheid donderdag opgepakt. Agenten namen woensdagochtend poolshoogte bij het sinds kort onbewoonde huis na een melding van buurtbewoners dat daar mogelijk zou zijn ingebroken. De politiemensen stelden vervolgens samen met familie van de laatste bewoner een onderzoek in. Daaruit bleek dat er een aantal huishoudelijke apparaten, waaronder een televisie en een wasmachine en een fiets waren weggehaald. Er werd echter geen noemenswaardige braakschade aangetroffen. Uit het vervolgonderzoek, waarbij onder andere navraag in de buurt werd gedaan, bleek dat de spullen waarschijnlijk dinsdagavond in een bepaalde bestelbus waren geladen. De eigenaar daarvan bleek een bekende van de laatste bewoner te zijn en was daardoor mogelijk in het bezit van een sleutel van het huis geweest. Uit verder onderzoek bleek tevens de vermoedelijke betrokkenheid bij de diefstal van de moeder van deze man. De politie trof de gestolen goederen woensdagmiddag inderdaad bij de Eindhovenaar thuis aan. De spullen werden in beslag genomen.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Veldhoven – Gezocht – Bankfraude – Dommelshei – Veldhoven

Deze man pleegt op 16 november 2022 pinfraude met de bankpas van een 86-jarige mevrouw op …