Home Noord-Brabant Eindhoven Man met meerdere nepwapens opgepakt

Man met meerdere nepwapens opgepakt

De politie heeft donderdagochtend in de Scheidingstraat in Eindhoven een 28-jarige man uit Helmond aangehouden die in het bezit bleek te zijn van enkele nepwapens. Rond 10.10 uur meldde een getuige dat hij iemand had gezien die een vuurwapen uit een tas haalde. De betreffende man werd snel door de politie getraceerd en ingerekend. Hij had in een tas twee balletjespistolen met bijbehorende ‘munitie’ zitten, die erg veel op echte vuurwapens leken. Verder had hij nog een tas met diverse inbrekerswerktuigen bij zich. De aangetroffen spullen werden in beslag genomen. Waarom de man daar m et de betreffende goederen liep te sjouwen is niet duidelijk. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Gezocht – OPGELOST – Spoofing met pinfraude op de Overloop Helmond

Goed nieuws, de zaak is opgelost. De verdachte heeft zichzelf vlak na berichtgeving op pol…