Home Noord-Brabant Eindhoven PSV organiseert speciale PSV Masters voor meisjes

PSV organiseert speciale PSV Masters voor meisjes

PSV organiseert in mei twee talentendagen die uitsluitend gericht zijn op meisjes. In navolging op het succes van de PSV Masters komt er een speciale versie voor meiden, de PSV Masters voor meisjes. De talentendag wordt door het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven in samenwerking met amateurvereniging Eindhoven AV georganiseerd en is bedoeld om talentvolle meisjes uit de regio Eindhoven te ontdekken.

Het concept van de PSV Masters bestaat uit een vier-tegen-vier voetbaltoernooi. Deelnemende meisjes worden in teams ingedeeld en kunnen zo op een sportieve manier de strijd met elkaar aan gaan. Het toernooi, dat al jaren een begrip is bij PSV, biedt talentvolle meiden de unieke kans om te laten zien wat ze kunnen en zichzelf in de schijnwerpers te spelen. PSV/FC Eindhoven en Eindhoven AV hopen niet alleen jeugdige talenten te ontdekken, maar ook meer meiden enthousiast te krijgen om actief te gaan voetballen. De talentendag vindt plaats op het trainingscomplex van PSV/FC Eindhoven en Eindhoven AV (Genneper Parken).

De eerste PSV Masters voor meisjes wordt op maandag 20 mei gehouden. Inschrijving is gratis voor geïnteresseerde meisjes tussen de acht en zeventien jaar en kan via www.psv.nl/talentendag. Tijdens het toernooi worden twee leeftijdscategorieën aangehouden, te weten acht tot en met twaalf jaar en dertien tot en met zeventien jaar. De tweede PSV Masters voor meisjes vindt plaats op 31 mei. Deze is alleen toegankelijk voor meisjes uit de groepen vijf tot en met acht van basisscholen die deelnemen aan de PSV 100 jaar clinics, inschrijven daarvoor verloopt via de juf of meester.

Inschrijven voor de PSV Masters voor meisjes kan via www.psv.nl/talentendag.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…