Home Noord-Brabant Eindhoven Man opgepakt voor openbreken parkeerautomaat Keizersgracht

Man opgepakt voor openbreken parkeerautomaat Keizersgracht

De politie heeft dinsdagavond rond 23.45 uur op een parkeerplaats aan de Keizersgracht in Eindhoven een 54-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Kort daarvoor kwam bij de politie een melding binnen dat er daar een parkeerautomaat opengebroken zou worden. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen zij bij de parkeerautomaat een man aan die aan het opgegeven signalement voldeed. Hij had onder meer voor enkele tientjes aan klein geld bij zich dat vermoedelijk uit de automaat is gehaald. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…