Home Noord-Brabant Eindhoven Verdachte straatroof aangehouden met behulp van DNA

Verdachte straatroof aangehouden met behulp van DNA

Een 29-jarige man is maandagmiddag aangehouden in de penitentiaire inrichting in Grave. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij een straatroof op maandag 24 december 2012. Een 34-jarige Eindhovense vrouw werd die dag op de Tartinistraat beroofd van haar portemonnee. De vrouw werd daarbij door de dader in haar buik getrapt. De politie kwam de verdachte op het spoor aan de hand van DNA-sporen die werden aangetroffen in de buurt van de plaats waar de beroving plaatsvond. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een antwoord

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…