Home Noord-Brabant Eindhoven Twee verdachten aangehouden voor diefstal

Twee verdachten aangehouden voor diefstal

Zondagmorgen, rond 01.15 uur, werden een 38-jarige man en een 41-jarige vrouw ter hoogte van een woning aan de Baffinlaan in Eindhoven aangehouden. Ze zouden met een smoesje door een 44-jarige vrouw in haar woning zijn binnen gelaten, waarna de vrouw de bewoonster mishandeld zou hebben. Het slachtoffer zag op een gegeven moment kans de buren te waarschuwen, die de politie alarmeerden. De verdachten werden even later door de politie op straat aangehouden. Op het politiebureau, tijdens de fouillering, trof de politie bij de man een mobiele telefoon aan, afkomstig van het slachtoffer. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…