Home Noord-Brabant Eindhoven Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

Auto-inbreker op heterdaad aangehouden

De politie heeft vrijdagmorgen rond 9.30 uur een 42-jarige Eindhovenaar aangehouden op in zijn woning in Stratum. Op de Biesterweg zag een getuige wat eerder een man inbreken in een personenauto. Daarbij werd een navigatiesysteem weggehaald. De getuige waarschuwde de politie en achtervolgde de inbreker. Uiteindelijk bleek deze een woning in te gaan. Daar kon de politie hem later aanhouden. In zijn woning werd inderdaad het gestolen navigatiesysteem aangetroffen. De man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…