Home Noord-Brabant Eindhoven Vier aanhoudingen bij aantreffen hennepkwekerij in Oirschot

Vier aanhoudingen bij aantreffen hennepkwekerij in Oirschot

De politie hield maandagmiddag rond 16.10 uur bij een woning aan de Lieveld vier verdachten aan. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Oirschot, een 20-jarige uit Maarheeze en twee mannen uit Budel van 22 en 27 jaar. Aan de hand van een anonieme melding nam de politie een kijkje in de omgeving van het pand. Op de oprit trof de politie twee voertuigen aan. Een van de voertuigen had in de laadruimte hennepplantjes staan. Hierna kwamen vier personen uit de woning gelopen en werden daarop aangehouden. In totaal trof de politie 392 hennepplanten en 54 transformatoren aan. Het gaat waarschijnlijk om een nog in te richten hennepkwekerij. De planten en het kweekmateriaal, inclusief de twee voertuigen zijn in beslag genomen. De verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Veldhoven, Eindhoven – Gewapende overval op pizzeria in Bureau Brabant

Vanavond vragen we uw hulp in bij een gewapende overval op een pizzeria in Veldhoven. Met …