Home Noord-Brabant Eindhoven My Bloody Valentine naar Eindhoven

My Bloody Valentine naar Eindhoven

My Bloody Valentine gaf in 2009 een legendarisch concert in Eindhoven, op 2 mei doen ze het nog eens dunnetjes over. Op die datum staan ze in de Effenaar voor exclusieve Nederlandse clubshow. Afgelopen februari brachten ze nog een nieuw album uit, getiteld ‘m b v’. Sinds hun oprichting in 1983 is ‘m b v’ hun derde album, de opvolger van ‘Loveless’. De bezoekers worden wel aangeraden om gehoorbescherming mee te nemen. Vorig jaar was het geluid bij een concert van de band zo extreem hard, dat het normaal maximaal aantal toegestane dBA van 105 ruimschoots overtroffen werd tot 127 dBA.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…