Home Noord-Brabant Eindhoven Twee inbrekers aangehouden in Geldrop

Twee inbrekers aangehouden in Geldrop

Twee mannen uit Eindhoven van 27 en 34 jaar zijn maandagmorgen om 4.30 uur aangehouden na een poging inbraak in een schuur. De politie kreeg om 4.00 uur een melding dat er in een schuur van een woning aan de Leemkuijlen in Geldrop ingebroken werd. De melder was de vermoedelijke dader nog achterna gerend maar was hem kwijtgeraakt. De politie startte ook een zoektocht en zagen op de Ganseboom twee fietsen in de struiken liggen. Achter de fietsen zaten twee mannen waarvan er een voldeed aan het signalement dat de melder had opgegeven. Het tweetal uit Eindhoven, werd aangehouden en naar het bureau gebracht. Met een hond werd de omgeving verder afgezocht. Er werd in de struiken een tas gevonden met spullen erin die ook vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. Verder werden er nog meer inbrekersspullen gevonden. Het tweetal is voor de nacht ingesloten.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…