Home Noord-Brabant Eindhoven Vermoedelijke drugsdealer op het Stationsplein opgepakt

Vermoedelijke drugsdealer op het Stationsplein opgepakt

Beveiligers van een horecagelegenheid aan het Stationsplein hielden zondag rond 02.40 uur een 28-jarige man uit Geldrop aan, die een flinke hoeveelheid drugs bij zich had. De politie verdenkt hem van drugshandel. De politie nam de man van de beveiliging over en hij bleek zestien zakjes cocaïne, een stuk hasj en enkele joints bij zich te hebben. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en ingesloten. Agenten deden vervolgens huiszoeking bij de man thuis. Daarbij werd ook nog cocaïne, hennep en diverse drugsgerelateerde voorwerpen aangetroffen. De drugs en de gevonden spullen zijn in beslag genomen. De man zit vast.

Laad meer Eindhoven

Geef een reactie

Bekijk ook

Eindhoven – Twee verdachten overval Kruidvat opgepakt

Op woensdag 13 november 2019 hebben we twee verdachten (17 en 15 jaar) uit Eindhoven aange…